Myagergård – afdeling Hjorthøjgård

Vi gør en forskel

Fordi vi skal tænde en drøm hos den enkelte

Myagergård er et professionelt udvidet udrednings- og behandlingstilbud med 4 unge.

På Myagergård skaber vi struktur og forudsigelighed samtidig med, at vi til enhver tid skal være omstillingsparate for at kunne yde den bedst mulige behandling til den enkelte ung.

Vi inkluderer den unge i egen behandling, hvor vi arbejder intensivt gennem blandt andet PAS analyse, tjeklister med fokus på nærmeste udviklingszone, relationsskemaer og livshistorier. Disse er med til at gøre den enkelte unges udvikling synlig og målbar. Hos os er relationen til den unge det bærende igennem hele forløbet, og vi inddrager den unges netværk, så vidt det er muligt og til den unges bedste.

Vi lægger vægt på, at der er en kontinuerlig udvikling mellem ung og kontaktpædagog, hvor vi gennem test sikrer, at pædagogen arbejder ud fra lige præcis det stadie, hvor den enkelte unge er i sin udvikling. På denne måde kan vi gøre den unge mere og mere selvhjulpen skridt for skridt.

Vi er tydelige rollemodeller med forståelse for den enkeltes styrker og problematikker, så vi hele tiden arbejder med en individuel tilgang til den enkelte ung ud fra dennes potentialer og kompetencer.

Vi har derfor meget få regler, men mange individuelle aftaler. Vores værdier er: Respekt, Ligeværdighed, åbenhed, dialog, tillid og fleksibilitet.

Aldersgrupper

13-17 år 18-23 år

Tilbud

123.327

Anmeld stedet nu

For at foretage en anmeldelse skal du verificere dig først.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vil du i kontakt med krisecentret?

Kirkegade 42
Brovst 9460 DK
Get directions

Er dette dit opholdssted?Verificér opholdsstedet

Sørg for at al information er opdateret.