Hesselagergaard

Fonden Hesselagergård er etableret på Hesselagergård, der er en 4 længet landbrugsejendom beliggende på adressen Strib Landevej 89, 5500 Middelfart. Ejendommen har et jordtillæggende på 3 tdr. land i åbne naturskønne omgivelser og i en afstand fra Odense på ca. 4o km. Ejendommen er beliggende tæt på skov og strand.
Ejendommen består af et renoveret stuehus med udnyttet tagetage. I stueetagen er der stort køkken al-rum, stor stue, 3 værelser, badeværelse, entre med opgang til 1. sal. I en del af stuehuset er der bryggers med skabsplads, stort badeværelse med spa og teknikrum.
Tagetagen indeholder opgang og repos, 5 værelser. Samt disponibelt rum til toilet.
I en sidebygning er der bryggers med vaskemaskine og opgang til 1. sal, hvor der er køkken i åben forbin-delse med spiseplads og opholdsstue, soveværelse og badeværelse. I samme bygning er der endvidere værelse med egen indgang, tekøkken og badeværelse.
Der er sidebygninger med mange muligheder for indretning af aktivitetsrum og værksteder.
Ejendommen er beliggende i tæt afstand til stor kommuneskole og heldagsskole, daginstitutioner, svømmehal, sportshal, boldbaner, god lokal sejlklub, ride klub flere forskellige spejdergrupper og gymna-stikforeninger.

Aldersgrupper

0-5 år 6-12 år 13-17 år 18-23 år

Tilbud

60802

Anmeld stedet nu

For at foretage en anmeldelse skal du verificere dig først.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vil du i kontakt med krisecentret?

Strib Landevej 89
Middelfart 5500 DK
Get directions

Er dette dit opholdssted?Verificér opholdsstedet

Sørg for at al information er opdateret.