Nemt og overskueligt vil du på siden kunne finde en liste over Krisecentre i Danmark, og finde et passende tilbud nær dig. På siden vil det være muligt at finde et krisecenter som passer på dine behov. Det betyder at du vil finde et sted som har plads til børn, eller som er uden børn. Desuden vil det også være muligt at kunne finde krisecentre til mænd eller kvinder.

Siden gør det muligt for dig at danne dig en fornemmelse af stedet, og hvad de evt. tilbyder. Alle Krisecenterets offentligt tilgængelige informationer bliver indekseret af FindKrisecenter.dks søgemaskine og indekseringsbot. På den måde vil alle relevante informationer om det pågældende Krisecenter, blive samlet ét sted. Har man ingen ønsker om at indekseringsbotten indekserer hjemmesiden, kan man opsætte noindex. Selvom valget om at forlade sin kære og komme på et krisecenter er hårdt, skal siden nok hjælpe dig med at finde det mest optimale krisecenter for dig.

Du kan læse mere om hvornår går grænsen ved fysisk og psykisk vold og om hvordan krisecenteret kan være en ny start for dig og dine eventuelle børn under “Hvornår går grænsen ved fysisk og psykisk vold?“.

 

Krisecentre der allerede er en del af findKrisecenter.dk

Bliv oprettet nu klik her